• ΔΕΥ. - ΠΑΡ.: 09:00AM - 09:00PM | ΣΑΒΒΑΤΟ: 09:00AM - 07:00PM | ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ

Η Εταιρεία

Η GKATSOS RENTAL

είναι μια οικογενειακή εταιρεία που ασχολείται με την ενοικίαση αυτοκινήτων – μοτοσυκλετών και ATV.
Δημιουργήθηκε το 2016 από τον Χρήστο Γκάτσο, ξεκινώντας τα πρώτα βήματα της από το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, το νησί των ανεμών, την Μύκονο.
Η εταιρεία μας από την ίδρυση της ακολουθεί μια συνεχώς ανοδική πορεία η οποία οφείλεται στην ευκολία της να προσαρμόζει την επιχειρηματική της πολιτική.
Ακούμε τις ανάγκες της αγοράς και φροντίζουμε να ανταποκρινόμαστε σε αυτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη μέσα από την διαρκή ανάπτυξη και προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις.
Έχουμε καταφέρει να συνδυάζουμε χαμηλές τιμές, ποιότητα και ξεκάθαρους όρους ενοικίασης. Αυτά σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και την φιλική εξυπηρέτηση, μας καθιέρωσαν.

Στην GKATSOS RENTAL γνωρίζουμε πως οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και για αυτό τον λόγο οι υπηρεσίες μας στην ενοικίαση, είναι άκρως επαγγελματικές, εξετάζοντας πάντα τις ανάγκες των πελατών μας, ξεχωριστά, προσφέροντας εξαιρετικές εμπειρίες, ασφάλεια και υποστήριξη.

Η ομάδα της GKATSOS RENTAL μπορεί να σας βοηθήσει ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψη σας, είτε για το επαγγελματικό ταξίδι είτε για το ταξίδι των διακοπών σας εύκολα, φθηνά και γρήγορα.

Είμαστε ένα γραφείο ενοικίασης αυτοκινήτων και μηχανών που σέβεται τους πελάτες του και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Gkatsos Rental ATV
Gkatsos Rental Van

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ GKATSOS RENTAL

Ποιοτικές Υπηρεσίες

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας εξυπηρετήσει και να προσφέρει υπηρεσίες, ώστε η επένδυση σας να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Ευχάριστο Περιβάλλον

Έχουμε δημιουργήσει ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον και μέσα από κάθε μας επικοινωνία βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι.

Ασυναγώνιστες Τιμές

Με μια γρήγορη έρευνα στο διαδίκτυο θα το διαπιστώσετε ότι οι τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών μας σε όλο τους το φάσμα είναι οι πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.

Ανανεωμένος Στόλος

Διαθέτουμε έναν αξιόπιστο στόλο οχημάτων και προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Παρέχουμε ATV, μηχανάκια, μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα κάθε τύπου.

Ασφάλεια

Προσφέρουμε ασφάλεια προς τρίτους καθώς και πλήρη ασφάλεια αν χρειάζεται. Παρέχουμε οδική βοήθεια οπουδήποτε χρειαστεί. Το κράνος διατίθεται δωρεάν.

Είμαστε Συνεργάτες σας!

Είστε ιδιώτης, εργάζεστε μόνος/η, ανήκετε σε κάποια επιχείρηση μικρή ή μεγάλη, είστε μέλος ενός οργανισμού? Ελάτε, να ολοκληρώσουμε τη συνεργασία μας με επιτυχία.

GALLERY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 210 222 4443
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!